MijnKoers onderzoek

Inschrijving groot onderzoek gesloten

De inschrijving voor de onderzoeken waarin we twee manieren vergelijken die mensen met kanker ondersteunen bij het stoppen met roken, is gesloten. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden.
De laatste vragenlijsten van al ingeschreven deelnemers verwachten we in 2019. Daarna volgen de resultaten van het onderzoek. We willen alle deelnemers hartelijk danken.

MijnKoers Praktijkonderzoek

De training blijft wel beschikbaar. Als u mee wilt doen, vult u voorafgaand aan de training een online vragenlijst. Met deze gegevens kunnen we de training verder verbeteren. U kunt zich aanmelden voor de training via de Doe-de-test pagina.

Wie kan deelnemen aan het onderzoek?

Ook als u geen kanker heeft gehad kunt u zich inschrijven voor de training en daarmee het MijnKoers Praktijkonderzoek. U kunt niet meedoen als u zwanger bent of als u ernstige psychiatrische klachten heeft ervaren.
Let op: de trainingen zijn voor en in samenwerking met mensen met kanker ontwikkeld, u zult daarom regelmatig verwijzingen naar kanker en aan kanker gerelateerde klachten vinden in de training.

Hoe wordt dit onderzoek uitgevoerd?

Het onderzoek vindt helemaal online plaats. Iedereen die wil stoppen met roken kan zich aanmelden. Als u geschikt bent ontvangt u een email met een inlogcode voor de training. 
De training kunt u net zo lang en net zo vaak gebruiken als u dat wilt.

Wie voert dit onderzoek uit?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Trimbos-instituut.

Onderzoeksteam

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Trimbos-instituut.

Dit zijn de hoofdonderzoekers:

dr. Matthijs Blankers

 

Ajla Mujcic, promovendus

 

dr. Brigitte Boon

 

dr. Margriet van Laar

 

prof. dr. Rutger Engels

Wie financiert dit onderzoek?

Het onderzoek wordt gefinancierd door KWF Kankerbestrijding.

Vragen?

U kunt uw vragen stellen via het contactformulier.