Hulp bij het dashboard

Terug

 

Welkom bij je Dashboard [tailornaamdeelnemer]!

 

Wat moet ik nu doen?

Zoals je ziet heeft MijnKoers allerlei onderdelen. Probeer ze allemaal uit.
Lees hieronder wat je in de verschillende onderdelen kan doen.
Tip: Begin met het maken van een oefening!

Helemaal onderaan deze pagina vind je een video de uitlegt hoe je MijnKoers kunt gebruiken.

De onderdelen op het Dashboard

Dagboek: Vul hier in hoeveel je iedere dag hebt gerookt en bekijk in de grafiek hoe het gaat met het bereiken van je doel. Door alle vragen in je dagboek regelmatig in te vullen krijg je bovendien inzicht in wanneer en waarom je rookt. 
Volgende oefening: De oefeningen zijn erg belangrijk. Ze helpen enorm bij het stoppen met roken en het volhouden daarvan. Iedere oefening helpt je te begrijpen waarom je rookt en leert je manieren om niet te roken. Je kunt iedere oefening net zo vaak doen als je wilt. Je antwoorden kun je terugvinden in het Logboek.
Prikbord: Op het Prikbord kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers of langs komen voor wat extra steun. Dit kan volledig anoniem. Als je hier geen behoefte aan hebt, hoef je het niet te bekijken!

Badges: Probeer zoveel mogelijk badges te behalen! Badges behaal je door de verschillende onderdelen van de training te ontdekken.
Logboek: Hier vind je een overzicht van jouw antwoorden op de oefeningen. Wanneer je alle oefeningen hebt gemaakt vind je hier een mooi overzicht van je lastige situaties, manieren om ermee om te gaan en meer.
Bibliotheek: In de bibliotheek kun je veel betrouwbare informatie vinden over stoppen met roken. Alle informatie is zorgvuldig samengesteld door deskundigen.

Helemaal bovenaan de pagina vind je de knop ‘Profiel’. Hier kun je je eigen Stopplan altijd terugvinden en raadplegen. Je kunt hier ook het emailadres van je steun aanpassen.

Links van iedere pagina vind je de knop ‘Help’ met uitleg over die pagina.
Bekijk het filmpjebovenaan voor een snelle rondleiding door het programma.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact opnemen via het contactformulier.

Veel succes!